5 Ideeën voor cadeau hond 2 jaar

De tweede verjaardag van je hond is bijna in zicht. De puberfase van je pup is voorbij, je hond wordt steeds meer volwassenen. Wat geef je een hond cadeau die 2 jaar wordt? Snuffelbox heeft 5 ideeën voor een prachtig honden cadeau voor jouw 2-jarige trouwe vriend op een rij gezet. Doe er je voordeel mee!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Top 5 honden cadeaus voor 2 jaar

Men zegt dat het beter is te geven dan te krijgen, en dat is nog nooit zo waar geweest als het gaat om een honden cadeau geven. Wanneer je hond 2 jaar wordt, wil je een mooi cadeau uitkiezen. Hij is de puberfase voorbij, heeft in deze 2 jaar ook al veel geleerd, tijd voor een nieuw speeltje of meerdere hondenspeeltjes. Als je niet weet wat voor leuks of opwindends nieuws je voor jouw viervoetige vriend kunt geven, stress dan niet. We hebben 5 prachtige hondencadeaus op een rij gezet. Van beste speeltjes tot hondenbedden en meer.

#1 - Hondenpuzzel

Een honden puzzel houdt jouw viervoeter uren bezig. Met deze jonge leeftijd van 2 jaar heeft een hond veel energie. Wandelen, spelen en uitrennen op het strand is altijd een goed idee, maar vergeet de mentale uitdaging niet. Een honden puzzel helpt daarbij. Hoe werken hondenpuzzels? Interactieve puzzels voor honden zijn een mentaal spelletje. Onder de puzzelstukjes liggen hondensnoepjes verstopt. Je viervoeter moet proberen de blokken of steentjes te verplaatsen om de traktatie te onthullen. Hondenpuzzels zijn in veel varianten verkrijgbaar en is een prachtig cadeau voor een hond die 2 jaar wordt.

Hond met hondenpuzzelHond leert te spelen met een hondenpuzzel.

#2 - Bullepees kauwsnack

De tanden van je 2-jarige hond zijn sterk en hebben een goede verzorging nodig. Een bullepees is een vrij harde kauwsnack, die geschikt zijn voor volwassen honden. Ze zijn er dan ook lang mee zoet. Zodra ze een tijdje op de hondenkluif kauwen, wordt het bullenpees zachter. Het kauwen en kluiven is ideaal tegen tandplak en zorgt vervolgens voor een gezond gebit en frisse adem. Deze hondensnack bevat bovendien geen smaak toevoegingen en is ook nog eens hypoallergeen, doordat de bullepees kauwsnack uit één eiwitbron bestaat (rund). 

Kauwen op een BullepeesEen hond geniet van zijn heerlijke Bullepees.

#3 - Honden Snuffelbox Verjaardag

Ben je op zoek naar een hondenbox welke gevuld is met verrassingen? Probeer dan eens een keer een honden Snuffelbox Verjaardag. Voor de verjaardag van jouw hond wordt een Snuffelbox samengesteld, welke vol zit met verrassingen voor zowel de hond als de baas. In de box zitten namelijk 2 hondenspeeltjes waar jullie samen plezier van hebben. Als ook 1 kauwsnack voor je viervoeter, welke natuurlijk gezond en ook lekker is. En 2 zakjes met traktaties snoepjes voor tussendoor. Ook hypoallergenen honden kunnen genieten van de honden Snuffelbox. Bevalt de verrassingsbox goed? Dan kan je ook een abonnement nemen op Snuffelbox, waarbij je iedere maand een hondenbox krijgt thuisgestuurd. Een leuk cadeau voor hond en baas om te geven en natuurlijk ook om te ontvangen. 

VerjaardagsboxEen hond geniet van zijn verjaardagsbox.

#4 - Kong speelgoed is onverwoestbaar

Voor de verjaardag van je hond die 2 jaar wordt, is speelgoed altijd leuk om te geven. Echter, veel grote hondenrassen zijn sterk en weten ze precies hoe ze het hondenspeelgoed moeten slopen. Ook leuk natuurlijk, voor je hond tenminste. Het is jammer als je een hondenspeeltje geeft en deze binnen 5 minuten kapot is. Ben je op zoek naar een onverwoestbaar honden cadeau? Dan biedt Kong speelgoed een uitkomst. Zelfs de scherpste tanden en stevigste kaken van een hond kunnen het Kong speelgoed niet verwoesten. Verkrijgbaar in diverse speeltjes, zoals bal, kegel, rugby bal met piep of de klassieke Kong waar je wat lekkers in verstopt.

Overzicht van alle hondenspeeltjesVerschillend speelgoed voor de hond.

#5 - Trixie Flip board

Met het Trixi Flip board moet je hond op speelse wijze snoepjes veroveren door de verschillende openingstechnieken van het Trixie Flip board te proberen. Het mentale puzzel spel is voorzien van inkepingen, klapdeksels, schuifdeksels en kegels. Het merk Trixie heeft leuk hondenspeelgoed waarbij je hond mentaal wordt uitgedaagd. Ook leuk om samen mee te spelen, zeker bij de regenachtige donkere dagen. 

ActiviteitenbordActiviteitenbord voor honden van Trixie.

Waar op letten bij cadeau hond 2 jaar uitzoeken?

Bij het uitzoeken van een geschikt cadeau voor een 2-jarige hond is het van belang om te kijken naar het karakter. Niet iedere hond is gelijk. Je hebt kleine, grote of energieke honden. In deze twee jaar heb je vast wel ontdekt wat jouw hond leuk vindt om mee te spelen. 

Sommige honden vinden apporteren geweldig, andere zijn echte snuffelaars, stem daarop je honden cadeau op af. Natuurlijk kan je ook je hond wat lekkers geven, want je weet ‘liefde gaat door de maag’. En een uitje naar het hondenpark of het strand is ook een echt verjaardagscadeau voor je hond. Tevens zijn een nieuwe uitlaatriem, gepersonaliseerde hondenriem of drinkbak ook een mooi honden cadeau.

Veel knuffels, liefde, spelen en mooie honden cadeaus maken deze dag speciaal, voor zowel de hond als baas.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!