Darf Vol Bites hondenbrokken volgens BARF-dieet

Darf Vol Bites zijn hondenbrokken die gemaakt zijn van natuurlijke producten en deze brokken zijn natuurlijk het beste voor je hond. De Darf brokken zitten namelijk boordevol vitaminen, mineralen en eiwitten die jouw trouwe metgezel dagelijks nodig heeft. Snuffelbox legt je alles uit over DARF voeding.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Wat is Darf hondenvoer?

Darf hondenvoer is kant-en-klaar vers hondenvoer dat gebaseerd is op het BARF-principe. BARF is rauwe voeding voor honden en is ontworpen om honden te voorzien van alle voedingsstoffen die ze nodig hebben voor hun dagelijkse gezondheid. Met behoud van optimale voedingsniveaus door het vermijden van onnodig koken of verwerken.

Hond ligt in hondenbed met speeltjes en voer eromheenAlles wat je nodig hebt voor een gezonde en gelukkige hond.

Het dieet met BARF rauw hondenvoer is tevens gebaseerd op de wetenschap van het combineren van vlees, fruit, groenten en superfoods tot heerlijke maaltijden die talloze gezondheidsvoordelen opleveren voor honden.

Darf hondenvoer bevat dan ook een complete en voedzame maaltijd gemaakt met vers vlees, organen en gemalen bot. De maaltijden combineren tenminste vier verschillende diersoorten. Een voorbeeld van Darf hondenvoer bestaat uit 50% kip (bot en vlees), 30% rundvlees (vlees, pens, long, hart, lever en nieren), 10% lam (vlees, bot, long, pens, lever), en 10% geit (vlees, pens en long). Of kies voor kalkoen, rund, lam en geit. 

De maaltijden zijn veelomvattend, waardoor het niet nodig is Darf hondenvoer aan te vullen. Natuurlijk kun je wel wisselen in smaken als eend, kalkoen, geit, kip, gans, duif, fazant, lam, konijn, rund, paard en meer. Wil je vis voor je hond? Kies dan voor de Darf brokken met de smaak makreel, zalm of haring. 

Zoek jij nog een goede voerbak om het Darf hondenvoer in te doen? Snuffelbox helpt je verder.

Hondenvoer in honden voerbak op de grondKies voor Darf hondenvoer als je het beste voor jouw trouwe viervoeter wilt.

Wat is het dieet met BARF rauw hondenvoer?

BARF staat meestal voor ‘Biologically Appropriate Raw Food’, maar het kan ook een acroniem zijn voor ‘Bones and Raw Food’. De wetenschap achter het dieet met BARF rauw hondenvoer is gebaseerd op de soorten voedsel die honden van nature in het wild zouden eten.

Verwerkt commercieel voedsel is de laatste jaren aan de massa verkocht, met veel ingrediënten die onnodig zijn en in sommige gevallen schadelijk voor de gezondheid van honden.

In plaats daarvan bevat een BARF-dieet specifieke, rauwe ingrediënten. Een dieet met BARF rauw hondenvoer helpt de voeding te verbeteren en de gezondheid te behouden en maakt het niet nodig om eiwitten te onttrekken door kookprocessen of onnodige voedingsstoffen toe te voegen.

De Darf brokken zijn gemaakt met de verse en natuurlijke ingrediënten, zoals het BARF-dieet, maar dan houdbaar en in droge brokken. Je kan bij het merk ook kiezen voor diepvriesmaaltijden en gezonde snacks. 

Darf Vol Bites ingrediënten

Darf Vol Bites regular hondenbrokken zijn gemaakt met diervriendelijk vlees. Het zijn geperste brokken die bestaan uit de volgende ingrediënten: 

 • Rundvlees

 • Lamsvlees

 • Geitenvlees

 • Kipvlees

 • Kippennekken

 • Runderhart

 • Runderlong

 • Runderpens

 • Runderlever

 • Krill

 • Kokosolie

 • Brandnetel

 • Gierst

De Darf Vol Bites hondenbrokken zijn verkrijgbaar in verschillende zakken van 1,5 kg, 5 kg of 20 kg. Voor iedere levensfase is er wel een geschikte voeding van dit merk. Zoals Darf Vol Bites Puppy en Senior voeding. 

Brokjes op de vloerVoor iedere levensfase is er wel geschikte voeding van dit merk.

Wat zijn de voordelen van Darf brokken?

 • Complete hondenvoeding gebaseerde op het BARF-principe (vers vlees, gemalen bot en organen. 

 • 100% vers vlees zonder granen, conserveermiddelen en antibiotica.

 • Verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende soorten smaken.

 • Minstens vier soorten vlees of vis per maaltijd.

 • Darf is verkrijgbaar voor de verschillende levensfasen van de hond.

 • Ook geschikt voor honden met een voedselallergie. 

Benieuwd hoe je kunt zien of hondenvoer nog goed is? Zo dus!

Gezonde hondenvoeding voor je beste maatje

Je wilt natuurlijk dat je viervoeter een gezond en fijn leven leidt. Je bereikt dit onder andere door gezonde hondenvoeding te geven. Wil je jouw hond belonen of een keer iets lekkers tussendoor geven? Ook dan kies je voor gezonde hondensnacks. 

De natuurlijk voeding van het merk Darf bevat enkel natuurlijke ingrediënten die ten goede komen van de gezondheid van je hond. Kies daarnaast voor de Snuffelbox hondensnacks die zijn samengesteld uit gezonde ingrediënten. Welke natuurlijk geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen bevatten. 

Dus wil je jouw hond gezond en fit houden? Kies voor droog of nat voer dat samengesteld is producten van de natuur, zoals Darf Vol Bites brokken. En verwen je harige metgezel met een maandelijkse Snuffelbox, die gevuld is met twee zakjes lekkernijen, één heerlijke kauwsnack en als klap op de vuurpijl ook nog eens twee speeltjes voor baas en hond.

Hond staat en likt zijn bek schoonDeze trouwe viervoeter heeft in ieder geval heerlijk gegeten.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!