De leukste adventskalender voor je hond | DIY 🎅

Wellicht is het voor sommige mensen en viervoeters nog een beetje vroeg, maar bij Snuffelbox kan de maand december niet vroeg genoeg beginnen. We vinden het heerlijk om af te tellen naar de mooiste tijd van het jaar en hoe kan dat nou beter, dan met een adventskalender? Juist, met een adventskalender voor je hond! 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Wat is een adventskalender voor je hond?

Voordat we je vertellen wat een adventskalender voor je hond precies is, leggen we je eerst uit wat een adventskalender precies is. Een adventskalender is een kalender die tegenwoordig in alle soorten en maten voorkomt. Vroeger werd de adventskalender gebruikt om samen met het gezin af te tellen naar Kerstmis. Tegenwoordig is dit nog steeds zo, maar een adventskalender bevat nu allerlei vakjes met kleine tot middelgrote presentjes erin. Wat is een adventskalender voor je hond dan? Nu we weten wat een adventskalender is, is deze vraag niet lastig te beantwoorden. Een adventskalender voor je hond is speciaal bedoeld voor jouw trouwe viervoeter. Er zitten allerlei kleine presentjes in voor jouw hond, zodat jullie samen kunnen aftellen tot het kerst is. 

Advent kalender hondIn een adventskalender zitten kleine presentjes om samen af te tellen.

Welke datum beginnen met adventskalender voor je hond?

De vier weken voor kerst worden Advent genoemd. De Advent is de tijd van voorbereiding voor het kerstfeest. Het Latijnse woord voor ‘komst’ is ‘adventus’, daarom worden de vier weken vóór kerst Advent genoemd. Vroeger begon het aftellen dus op de zondag vier weken vóór Kerstmis. De huidige adventskalenders met presentjes starten vaak op 1 december. Op 24 december, kerstavond, wordt vaak het laatste cadeautje uitgepakt. 

Wat zijn de leukste adventskalenders voor je hond?

Het internet staat vol met verschillende adventskalenders voor je hond. Om de zoektocht makkelijker te maken, hebben wij van Snuffelbox de leukste voor je op een rijtje gezet. 

Hond op stoel met kerstboomZou deze viervoeter op zijn adventskalender?

#1 Adventskalender voor je hond Lucky Bites

Wij van Snuffelbox moeten stiekem toegeven dat wij deze adventskalender hebben uitgekozen op basis van zijn uiterlijk. Deze adventskalender voor je hond van Lucky Bites bevat maar liefst 25 vakjes vol lekkere snacks en is een lust voor het oog met vrolijke figuratieve afbeeldingen van trouwe viervoeters. Deze adventskalender heeft een gewicht van 275 gram en zit vol heerlijke snacks voor jouw trouwe viervoeter. 

#2 Adventskalender voor je hond Trixie

Deze feestelijke adventskalender voor je hond van Trixie is gevuld met verschillende snacks met een hoog gehalte aan vlees. Zo kunnen jij en je trouwe viervoeter iedere dag een feestje maken van de dagen vóór kerst. In de kalender vind je onder andere hartjes gemaakt van kip en rijst en snacks van lam in de vorm van een ster. 

#3 Adventskalender voor je hond Happy Dog

Deze laatste adventskalender voor je hond van het merk Happy Dog biedt jouw hond 24 graanvrije snacks van natuurlijke ingrediënten. Er zitten vier verschillende vormen en smaken in de vakjes van deze adventskalender. De snacks hebben de vorm van een hartje, een rondje, een botje en een rechthoek en de smaken zijn aardappel, lam, eend en zalm zonder toegevoegde smaak-, geur- en kleurstoffen.

Advent kalender - kind met hondWeet jij al welke adventskalender voor je hond je gaat kiezen? 

Adventskalender voor je hond | DIY

Zin om zelf aan de slag te gaan met een DIY-adventskalender? Snuffelbox vertelt je over de mogelijkheden voor de buitenkant en de vulling van jouw adventskalender.

Hoe zelf adventskalender voor je hond maken?

Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Zo kun je verschillende doosjes van karton op elkaar plakken en hier vakjes in maken, maar je kunt ook zakjes van papier, vilt of stof aan een touw of lint verbinden met de verschillende nummers erop. Natuurlijk kun je ook een lege adventskalender voor je hond kopen waar je zelf snacks of kleine presentjes in kunt doen. Ga jij voor deze kerstboom of voor deze vrolijke kalender? Je hoeft ze alleen nog maar te vullen. 

Wat is leuk voor in een adventskalender voor je hond?

In de kant-en-klaar adventskalenders voor je hond vind je eigenlijk enkel snacks voor jouw trouwe viervoeter. Als je de adventskalender voor je hond zelf maakt of een lege adventskalender koopt, dan kun je er natuurlijk veel verschillende presentjes in stoppen. Wij van Snuffelbox noemen een aantal leuke, maar kleine presentjes. 

Hond met cadeauDeze kleine viervoeter kon niet langer wachten op zijn adventskalender.

Hé, ken jij de Snuffelbox al? De Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!