Hond jarig? 15 verjaardagscadeau's voor honden van 1 t/m 5 jaar

Is jouw hond bijna jarig? Dat laten we niet zomaar voorbij gaan! Jouw hond maakt tenslotte onderdeel uit van jouw gezin. Net als je broer of beste vriendin kan je ook je hond verrassen op zijn of haar verjaardag. Dat doe je natuurlijk met een fantastisch verjaardagscadeau wat past bij de leeftijd van jouw hond.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Mijn hond is jarig. Wat moet ik doen?

Jarige hond met verjaardagscadeau'sLaten we eerlijk zijn: onze honden worden elke dag verwend, maar hun verjaardagen zijn eigenlijk een legitieme reden voor een serieus feestje! Je kunt kiezen voor een fysiek cadeau voor jouw hond of je kunt iets gaan doen samen met jouw hond. Op elke leeftijd heeft jouw hond wat anders nodig. Een pasgeboren puppy kan een ander cadeau gebruiken dan een vijf jaar oude hond.

In deze blog gaan we voor de eerste vijf verjaardagen wat leuke opties geven, te beginnen met de eerste verjaardag! Twijfel je na het lezen van deze blog alsnog, neem dan contact op met ons team van specialisten via de chat.

Verjaardag hond 1 jaar!

Een eerste mijlpaal, je pup wordt 1. Maar wat koop je dan? Wij doen enkele suggesties:

Schattige hondenknuffel

Hond met knuffelNiets voelt voor een jonge hond veiliger dan het geluid van moeders hartslag. Deze knuffel is voor pups en jonge honden die last hebben van verlatingsangst.

Bekijk AFP Little Buddy Heart Beat Sheep

Honden speelgoed mand

Chihuahua's in canvas speelgoedmanden van SnuffelboxJonge honden zijn natuurlijk super speels dus waarschijnlijk zal jouw hond veel speelgoed verzamelen de komende jaren. Waar ga je dat allemaal laten? Juist! In een leuke speelgoed mand, een eigen verzamelplek voor jouw liefste thuis. Je kunt jouw hond zelfs aanleren om zelf het speelgoed na gebruik op te bergen!

Bekijk: Canvas Speelgoedmand Hond

Puppybox van Snuffelbox

Puppybox van Snuffelbox - Cadeau puppyWil letterlijk en figuurlijk uitpakken op de eerste verjaardag van jouw hond? Bestel dan de Puppybox van Snuffelbox, speciaal samengesteld voor puppy's en jonge honden. De box bevat 10 á 11 producten, waaronder altijd twee speeltjes, aangevuld met snacks en verzorgingsproducten voor honden.

Ontvang korting op de puppybox!

Je kunt ook een maand abonnement of kwartaal abonnement nemen bij Snuffelbox. In dat geval ontvang je € 10,- korting op de Puppybox.

Te oud voor de Puppybox?

Denk je dat jouw hond al te oud is voor de puppybox? Meld jouw hond aan voor een abonnement! Je kunt dan een themabox kiezen en je kunt gebruik maken van een leuke eerste aanbieding.

Wat moet ik doen op mijn hond eerste verjaardag?

Je kunt jouw hond wat extra liefde tonen op zijn verjaardag door hem een speciale traktatie te geven. Je kunt een pupcake (hondvriendelijke cake) voor jouw hond bakken!

Hond krijgt taartje

Mogen honden taart eten op een verjaardag?

Vrouw viert verjaardag met hondjeJa, maar dan wel taart bedoeld voor honden. Vermijd taart voor mensen. Houd ook rekening met eventuele allergieën van je hond.

Verjaardag hond 2 jaar

Jouw hond is nu junior / jong volwassen en kan vrijwel alles hebben. Waarschijnlijk is jouw hond ook relatief speels in deze fase.

Touw speelgoed om mee te ravotten

Stevig honden touwspeelgoed is altijd goed voor honden om mee te spelen!

Houten honden voerbak

Wit hondje met WeelyWally houten design hondenvoerbakkenGeef deze luxe houten honden voerbak van WeelyWally.

Snuffelbox Verjaardagsbox

Verjaardagscadeau - Berner Sennen - Hond VerjaardagMag het wat meer kosten? Ga voor de Snuffelbox Verjaardagsbox.

Wat moet ik doen op de tweede verjaardag van mijn hond?

Geef je hond eens een massage! Daar gaat ‘ie extra van genieten.

Hoe geef je een hondenmassage?

Masseer de rug van uw hond met cirkelvormige bewegingen, waarbij u aan beide zijden van de wervelkolom op en neer gaat. Blijf je pup zachtjes masseren totdat je bij zijn achterpoten en staartgebied komt. Als je klaar bent, moet hij helemaal kalm en stressvrij zijn. Een massage is een geweldige manier om in harmonie te komen met uw hond, zodat u weet wat normaal voor haar is.

Verjaardag hond 3 jaar!

Groeit jouw hond ook zo snel? Hij of zij is ondertussen al 3 jaar jouw beste vriend.

Honden waterfontein

Honden fonteinLaat je hond zich lekker verfrissen en wassen met een honderwaterfontein.

Hondenpuzzel

Hondenpuzzel van SnuffelboxDaag jouw hond uit door een hondenpuzzel cadeau te geven.

Snuffelbox Special abonnement

Het Special abonnement van Snuffelbox is een kwartaalabonnement, waarbij je vier boxen per jaar ontvangt. Iedere box bevat 10 tot 11 producten, waaronder tenminste 2 speeltjes en allerlei andere hondenproducten zoals snacks en honden verzorgingsproducten.

Je ontvangt gemiddeld iedere drie maanden een nieuwe themabox. In het kwartaalabonnement zitten de volgende thema's:

Wat moet ik doen op de derde verjaardag van mijn hond?

Als je op zoek bent naar een extra speciaal cadeau voor je hond voor zijn verjaardag, laat hem het dan zelf uitzoeken. Jouw hond is nu oud genoeg om te weten wat hij/zij wil, toch?! Breng jouw hond naar jouw favoriete dierenwinkel en laat jouw hond door de gangpaden snuffelen en hun eigen geschenk uitkiezen!

Verjaardag hond 4 jaar!

De komende jaren is het belangrijk dat je je hond liefde toont maar ook uitdaagt. Dat kan met:

  • Uitdagende speeltjes en hersenspelletjes zoals een Hypernova bal;

  • Het designhondenbed voor een uitstekende nachtrust;

  • Een van de Snuffelbox themaboxen.

Verjaardag hond 5 jaar!

Je hond wordt al een dagje ouder. Hij of zij begint misschien zelfs al wat ouderdom kwaaltjes te krijgen. Een apporteerspeelgoedje is minder aan de orde nu. Denk aan knuffels en comfort:

  • Een hondenhuis waar je viervoeter helemaal op zijn gemak is;

  • Een extra zachte hondenknuffel;

  • Een Snuffelbox kwartaal abonnement, verwen je hond met 4 grote boxen.

Wat moet ik doen op de vijfde verjaardag van mijn hond?

Een leuk (en hilarisch schattig) idee: zet je hond in een kamer met een heleboel tennisballen en kijk hoe de opwinding volgt.

Veelgestelde vragen over verjaardagen van honden

Heb je nog vragen over de verjaardag van je hond? Ontdek hieronder heel wat antwoorden. Kan je niet vinden wat je zoekt. Stuur ons een bericht via de chat.

Weten honden wanneer ze jarig zijn?

Honden hebben geen besef van tijd. Toch kunnen ze merken dat ze al een hele tijd zonder iets zijn geweest wanneer ze eraan worden herinnerd.

Hoe kan ik mijn hond het beste een cadeau geven?

Jij kent je hond het best. Je weet dus ook het best bij wat hem of haar past. Heeft je lieve huisdieren een favoriete speeltje of knuffel? Koop hem iets gelijkaardigs maar toch net iets anders. Met een Snuffelbox zit je altijd goed en verras je je hond en jezelf. Houdt je hond van uitdaging? Ga voor iets onverwacht.

Hoe feliciteer je een hond met zijn of haar verjaardag?

Dat kan op verschillende manieren: laat je hond genieten van een heerlijke hondentaart, organiseer een heus feest of koop het ultieme hondenkado dat jij ook nog mooi vindt ook.

Hoe verwen je een hond op zijn of haar verjaardag?

Laat je hond voelen dat hij vandaag het middelpunt van de belangstelling is. Geef je viervoeter wat extra aandacht, aai hem dat keertje meer of verwen je beestje met een uitgebreide massage. 

Is het gek om een hondenverjaardag te vieren? 

Jarige Shiba Inu'sNee! Dat is het zeker niet. Je bent zeker niet de enige die zijn of haar hond wil verwennen op de verjaardag van het beestje. Voor veel baasjes is hun trouwe viervoeter een echte vriend en maakt hij of zij deel uit van de familie. Door je hond in de kijker te zetten op deze speciale dag, kan je hem of haar bedanken en eens lekker verwennen voor al de knuffels, mooie momenten en speelse blikken die je dagelijks krijgt.

Fijn verjaardagsfeest voor jouw hond toegewenst!

Hopelijk heb je wat leuke ideetjes opgedaan. Heb je meer inspiratie nodig? Lees hier nog meer honden verjaardagscadeau ideeën! Mocht je nog vragen hebben over Snuffelbox, stuur ons s.v.p. een chatbericht. Feliciteer jij jouw hond namens ons? Heel veel plezier!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!