Niet opscheppen, maar poep scheppen!

Het is niet bepaald de favoriete bezigheid van een hondeneigenaar, maar het moet toch even gebeuren. We weten namelijk allemaal dat het verre van prettig is om in de hoop van een hond te staan. Het is bijzonder onhygiënisch en het ruikt niet bepaald fris. Je weet wat men zegt: “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet.” Wij van Snuffelbox begrijpen dat je het niet bijzonder prettig vindt om met je hand en een zakje de rommel van je hond op te ruimen, daarom legt Snuffelbox vandaag drie verschillende poepscheppen aan je voor.    

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Het is niet prettig om de uitwerpselen van jouw vrolijke viervoeter te laten liggen.

Wat is een hondenpoepschep?

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag een vrij open deur, maar we gaan hem voor de volledigheid toch even beantwoorden. Een hondenpoepschep is een schep speciaal ontworpen om de uitwerpselen van jouw trouwe viervoeter op te ruimen. Het laten liggen van het ‘cadeau’ van jouw hond wordt steeds minder geaccepteerd en het kan zelfs mogelijk beboet worden. Veel mensen gebruiken een speciaal hondenpoepzakje om de uitwerpselen van hun hond op te ruimen, maar een hondenpoepschep is zeker het overwegen waard. 

Waarom moet je een hondenpoepschep kopen?

Maar waarom is het kopen van een hondenpoepschep het overwegen waard? Ook dit antwoord is simpel: het is namelijk veel hygiënischer om een hondenpoepschep te gebruiken dan een hondenpoepzakje. Hondenpoep bevat veel bacteriën en is slecht voor de gezondheid van andere honden en voor het milieu. Daarnaast is het bijzonder onhygiënisch om in een hondendrol te stappen. Sommige mensen laten de uitwerpselen van hun hond liggen, omdat zij het zelf onhygiënisch vinden om het op te ruimen. Met de hondenpoepschep is dit niet langer een goed excuus. 

Lieve baasjes, de uitwerpselen van je hond opruimen hoort erbij.

Waar moet ik op letten als ik een hondenpoepschep koop?

Je wilt natuurlijk wel waar voor je geld. Het is daarom belangrijk om op een aantal eigenschappen van een hondenpoepschep te letten. 

  • Formaat. Niet iedere hondenpoepschep is geschikt voor elke hond. Kijk dus goed of jouw poepschep ook geschikt is voor jouw hond. 

  • Gebruiksvriendelijkheid. Mocht jij hondenpoep bijzonder onhygiënisch vinden, dan wil je wellicht een hondenpoepschep aanschaffen, maar wellicht wil je niet met een grote schep over straat.

  • Materiaal. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jouw poepschep niet na een aantal keer gebruik kapot is. 

Top 3 - Hondenpoepscheppen

#1 Redminut poepschep 

Deze hondenpoepschep bevat alles in één. Dit product bevat een ingebouwd bakje waar de hondenpoepzakjes in bewaard kunnen worden. Deze hondenpoepschep is makkelijk mee te nemen, want hij is niet al te groot en niet al te zwaar. De gebruiksvriendelijkheid is in orde. Je vouwt een hondenpoepzakje om het product en pakt de poep van de grond. Daarna hoef je het zakje alleen nog dicht te knopen en weg te gooien.  

De Redminut poepschep bevat alles in één.

#2 Opvouwbare poepschep

Wanneer we het hebben over gebruiksvriendelijkheid, is deze opvouwbare poepschep een bijzonder goede aanschaf. Deze poepschep is gemakkelijk op- en uitvouwbaar en bevat een kleine ruimte voor jouw hondenpoepzakjes. Je vouwt het hondenpoepzakje eenvoudig om de grijphand van de opvouwbare hondenpoepschep en raapt daarmee de uitwerpselen van jouw vrolijke viervoeter op. 

Deze poepschep is gemakkelijk op- en uitvouwbaar en bevat een kleine ruimte voor jouw hondenpoepzakjes.

#3 Pets Fortune poepgrijper

Wat betreft gebruiksvriendelijkheid doet deze poepgrijper niet onder voor de andere voorbeelden, maar deze hondenpoepschep is wel een stuk groter dan de andere twee. Deze poepgrijper is wel opvouwbaar, maar kan niet kleiner opgeborgen worden dan 30cm. Daarentegen is deze grijper niet zwaar. Deze poepgrijper is ideaal voor mensen die zo ver mogelijk van de uitwerpselen van hun hond weg willen blijven. 

Deze poepgrijper is ideaal voor mensen die zo ver mogelijk van de uitwerpselen van hun hond weg willen blijven. 

Of je nu gaat voor de poepschep, de opvouwbare poepschep of de poepgrijper, het is verstandig om een hondenpoepschep aan te schaffen. Het is hygiënischer dan het gebruik van enkel een hondenpoepzakje en het maakt de drempel om de uitwerpselen van jouw vrolijke viervoeter op te ruimen waarschijnlijk stukken kleiner. 

Wij van Snuffelbox hebben voor jou en je vriend de Snuffelbox. Deze Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!