Top 3 hondenbox om te geven

Alle hondenliefhebbers weten dat de drang om onze harige vrienden te verwennen reëel is en daarom is een abonnement op een hondenbox een slimme aankoop voor jou en je hond. Niet alleen krijgt je hond een maandelijkse verrassingsbox met heerlijke traktaties en kauwspeeltjes van hoge kwaliteit, maar je kunt jouw viervoeter regelmatig overladen met nieuwe producten en lekkers uit de hondenbox. Bekijk de top-3 hondenboxen. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Wat is een hondenbox?

Een hondenbox is een verrassingsbox voor de hond (en baas). In de box zitten speeltjes en lekkernijen. Er zijn zelfs thematische boxen of aanpasbare dozen waarbij je de inhoud kunt kiezen op basis van de grootte, het ras, de speelstijl en de voorkeuren van de hond. 

Er is bijvoorbeeld een hondenbox met bully sticks en ander stevig speelgoed voor je hevige kauwer, en er zijn maandelijkse huisdiervoerabonnementen met door de dierenarts goedgekeurd hondenvoer voor je kieskeurige eter. Er zijn zelfs hondenboxen met traktaties voor de hondenbaasjes, want jij verdient ook een traktatie.

Of je hond nu gek is op hondenspeeltjes, hondenlekkernijen, kauwsticks of een mix van alles, voor iedere hond is er wel een perfecte hondenbox online te vinden. We benoemen de 3 beste verrassingsboxen van Snuffelbox om cadeau te geven aan je hond of aan een hondenliefhebber.

Deze hond is blij met zijn cadeautje.

Top 3 beste hondenbox om te geven

Met zoveel keuze die je tegenwoordig hebt, hebben wij een top 3 van leukste (en lekkerste) hondenbox om te geven voor je samengesteld. Dit maakt het kiezen van een hondenbox een stuk eenvoudiger. Leuk om als cadeau aan hond en baas te geven, en natuurlijk ook om aan je eigen hond cadeau te geven!

#1 - Snuffelbox puppy: voor het jongste gezinslid

De Snuffelbox puppy is speciaal samengesteld voor de jongste viervoeters. Of je nu een puppy hebt geadopteerd of binnenkort jullie nieuwe pup mag ophalen, verwelkom jullie nieuwe gezinslid met een Puppy Snuffelbox. Deze puppybox is gevuld met twee speeltjes, twee zakjes met lekkernijen en één kauwsnack. Natuurlijk zijn alle snacks gezond en ook nog eens glutenvrij. De hondenspeeltjes zijn uiteraard veilig voor de jonge hond. 

Deze puppy is blij met zijn Puppy Snuffelbox.

#2 - Snuffelbox verjaardagsbox: cadeau voor baas en hond

Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau om aan een hondenliefhebber of -eigenaar te geven? De Snuffelbox verjaardagsbox is het ultieme cadeau voor baas en hond. De doos is namelijk gevuld met heerlijke en gezonde lekkernijen voor de viervoeter en er zitten ook nog hondenspeeltjes in. Bij de Snuffelbox verjaardagsbox kan je kiezen uit vier soorten die gericht zijn op het formaat van je hond. Een Snuffelbox verjaardag doos voor kleine honden (0-8 kg), middelgrote honden (8-22 kg), grote honden (22+ kg). 

De hondensnacks zijn graan- en glutenvrij, waardoor deze verrassingsbox ook geschikt is voor honden met een voedselallergie of -intolerantie. Dit is het perfect cadeau voor hond en baas en staat daarom in onze top 3 hondenbox op nummer twee. 

Gefeliciteerd, trouwe hondenvriend!

#3 Maandabonnement Snuffelbox: iedere maand een ander thema

Iedere maand stelt het team van Snuffelbox een themabox samen. Zoals een dierenfeest in augustus, het 'Hallo Herfst'-thema in september en in oktober een Halloween hondenbox. Met het Halloweenfeest in opkomst, is het oktoberthema van Snuffelbox 'Happy Halloween'. Bovendien ontvang je bij de eerste themahondenbox die je bestelt een gratis hondenspeeltje cadeau. Je zit niet keihard vast aan het maandabonnement, want je kan deze maandelijks opzeggen. Maar als je eenmaal een themabox hebt ontvangen, dan wil je niet meer anders. Iedere maand een fantastische hondenbox die gewoon thuis afgeleverd wordt per brievenbuspost.

Happy Halloween!

Origineel cadeau voor hond en baas

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor hond en baas? Geef dan onze hondenboxcadeau. Onze Snuffelbox is gevuld met hondenspeelgoed en gezonde lekkernijen. Wil je nog meer speeltjes voor je eigen hondenbox verzamelen? Dan heb je ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze Snuffelbox. Iedere maand ontvang je van ons per post een honden Snuffelbox gevuld met twee hondenspeeltjes, twee zakjes met lekkernijen en één kauwsnack. Een hondencadeaubox vol verassingen! 

Iedere maand een feestje!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!