10 heerlijke hondensnoepjes voor een gezonde en blije hond

Hondensnoepjes zijn er in verschillende soorten en smaken. Er zijn tegenwoordige zoveel verschillende merken op de markt dat het lastig blijkt om de juiste hondensnoepjes voor jouw trouwe viervoeter te kopen. Het is lastig om uit de verschillende keuzes die er zijn te kiezen en het is ook niet altijd duidelijk waar je op moet letten wanneer je iets lekkers voor jouw viervoeter wil kopen. Snuffelbox benoemt een aantal criteria die je in overweging kunt nemen bij je keuze en geeft je verschillende opties om voor jouw hond aan te schaffen. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

BolognezerHondensnoepjes zijn perfect voor tijdens het spelen, trainen en als beloning.

Wat zijn de beste hondensnoepjes?

Dé beste hondensnoepjes bestaan gewoonweg niet, want er zijn veel verschillende opties. Er zijn echter wel een aantal factoren waar je aandacht aan kunt besteden bij het uitzoeken van de beste hondensnoepjes voor jouw hond. Snuffelbox heeft vijf punten op een rij gezet waar een hondensnoepje wat ons betreft aan moet voldoen. 

  • Voedingswaarde: een hondensnoepje moet voedzaam zijn en bijdragen aan de algehele voeding van jouw viervoeter. Het is belangrijk dat een hondensnoepje belangrijke voedingsstoffen bevat die jouw hond nodig heeft, zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. 

  • Ingrediënten: een hondensnoepje moet de ‘juiste’ ingrediënten bevatten. Het is verstandig om hondensnoepjes met kleur-, geur- en smaakstoffen te vermijden. 

  • Kauwbaarheid: honden hebben een natuurlijke kauwbehoeften en een goed hondensnoepje moet jouw viervoeter de gelegenheid geven om te kauwen. Kauwen op een hondensnoepje kan helpen bij het reinigen van de tanden.

  • Geschiktheid: de ene hond is de andere hond niet en niet ieder hondensnoepje is geschikt voor iedere hond. Grote honden hebben grotere traktaties nodig om verstikkingsgevaar te voorkomen, terwijl kleinere honden kleinere snacks kunnen eten. 

  • Voorkeur: net als mensen hebben ook dieren bepaalde voorkeuren. Het is belangrijk om hondensnoepjes te kiezen die jouw hond lekker vindt. Je kunt verschillende hondensnoepjes uitproberen om te zien welke snoepjes jouw hond het lekkerste vindt. Om je te helpen heeft Snuffelbox een lijst met hondensnoepjes voor een gezonde en blije hond voor je op een rij gezet. 

Lees meer over gezonde voeding puppy.

10 heerlijke hondensnoepjes voor een gezonde en blije hond

Welke hondensnoepjes zijn de favoriete van jouw viervoeter? Wellicht staat de nieuwe favoriete snack wel in onze lijst.

#1 Lena & Lou hondensnoepjes

De Lena & Lou hondensnoepjes zijn gemaakt van appel en veenbessen en zijn volledig plantaardig. Heeft jouw viervoeter last van allergieën? Geen probleem, want deze hondensnacks zijn hypoallergene hondensnoepjes  en daarom geschikt voor iedere hond die houdt van hondensnoepjes met een fruitsmaakje. Deze hondensnoepjes worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Door het kopen van deze hondensnoepjes ben je dus niet alleen goed voor jouw viervoeter en het milieu, maar ook voor jouw medemens. 

Lees meer over voedselallergie bij honden.

#2 Woef Woef snacks hondensnoepjes

Geef je jouw hond toch liever een hondensnack die gemaakt is van dierlijke producten, dan zijn de hondensnoepjes van Woef Woef snacks wellicht de juiste keuze voor jouw viervoeter. De gedroogde en knapperige kippenvleugels van Woef Woef snacks vormen een natuurlijk tussendoortje voor jouw hond en zijn vrij van toegevoegde suikers en granen. De kippenvleugels ondersteunen het behoud van de botten en tanden van jouw hond en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, waardoor ze een gezonde keuze zijn voor jouw trouwe viervoeter. 

Shih tzuHet is belangrijk dat hondensnoepjes geen geur-, kleur- en smaakstoffen bevatten.

#3 Edgard & Cooper hondensnoepjes

De hondensnoepjes van Edgard & Cooper zijn lekker voor de hond én duurzaam. Bij Edgard & Cooper vindt men het belangrijk dat een hond vers vlees met groenten en fruit voorgeschoteld krijgt, want dat is goed voor jouw favoriete vriendje op vier poten. Deze hondensnoepjes van Edgard & Cooper met lam, rund, peer en appel zijn graanvrij en bestaan voor 85% uit vlees. De hondensnoepjes kunnen gebruikt worden tijdens het trainen van jouw hond, maar zijn natuurlijk ook geschikt voor het belonen van jouw hond tijdens een wandeling of een spelletje. 

#4 Petstyle Living hondensnoepjes

De Petstyle Living hondensnoepjes zijn wellicht niet echt ‘snoepjes’ te noemen, maar meer hondensnacks. Deze stick die gemaakt is van kip bevat weinig vet en is rijk aan hoogwaardige eiwitten. De runderhuid is gedroogd en zit gedraaid om de stick heen, waardoor het een kauwsnack is waar je hond lekker van kan genieten én waardoor zijn tanden worden onderhouden. Geen fan van geur-, kleur- en smaakstoffen? Snuffelbox ook niet, deze hondensnoepjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke kip en runderhuid en daarom staan ze in onze 10 heerlijke hondensnoepjes voor een gezonde en blije hond. 

#5 Biofood hondensnoepjes

De hondensnoepjes van Biofood hebben een bijzondere, maar gezonde samenstelling. Deze hondensnoepjes bestaan voor het grootste gedeelte uit schapenvet en zijn bedekt met een laagje zeewier, dat weerstand biedt tegen ziekten en virussen. Schapenvet beschermt onder andere het slijmvlies van het maag- en darmkanaal en heeft daardoor een positieve invloed op de maag- en darmflora en de spijsvertering. De hondensnoepjes bevatten vitamine A en D, die onder andere belangrijk zijn voor het behoud van het zicht en het vernieuwen van de huidcellen.  

SchnauzerGoede hondensnoepjes bestaan uit natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor de gezondheid van honden.

#6 Henne hondensnoepjes

De hondensnoepjes van Henne zijn heerlijke snacks voor je hond die voor 100% uit verse zalm en vismeel bestaan. Deze hypoallergene hondensnoepjes zitten vol essentiële onverzadigde vetzuren, maar bevatten geen granen. Daarom zijn ze ontzettend gezond voor jouw trouwe viervoeter. Het is belangrijk om rekening te houden met het feit dat deze hondensnoepjes een aanvulling zijn op het voedingsdieet van jouw hond en geen vervanging vormen. 

#7 Paw Natural hondensnoepjes

De hondensnoepjes van Paw Natural vormen een hondensnack van goede kwaliteit die voor 100% uit puur vlees bestaat. Deze hondensnoepjes zijn licht verteerbaar en zijn vrij van granen en gluten, maar rijk aan eiwitten voor een gezond dieet voor jouw trouwe viervoeter. Daarnaast is het product vrij van toevoegingen en conserveringsmiddelen. Deze hondensnoepjes in de vorm van een kubus zijn gezond, natuurlijk en voedzaam en geschikt voor honden met een allergie. 

#8 Bellobox hondensnoepjes 

Houden jij en je hond van variatie, dan is de beloningsbox van Bellobox de juiste keus voor jullie. In de Bellobox zitten verschillende hondensnoepjes die gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen én geen granen en gluten bevatten. De smaken in de Bellobox kan variëren, maar je vindt er onder andere hondensnoepjes met kalkoen, zalm, kip en rund in. De hondensnoepjes zijn perfect voor trainingssessies, als tussendoortje of om in een snuffelmat of in een hondenpuzzel te verstoppen. 

#9 AdVENTuROS hondensnoepjes 

De hondensnoepjes van AdVENTuROS hebben wel een heel bijzondere en excentrieke smaak. Geniet van een avontuurlijke smaakervaring met deze hondensnoepjes die voor het grootste gedeelte bestaan uit buffelvlees. Jouw hond kan genieten van een excentrieke en, letterlijk, wilde smaakbeleving. Het hoge proteïnegehalte en het ontbreken van de kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen maken van deze hondensnoepjes de ultieme natuurlijke en voedzame snack.  

#10 True Hemp hondensnoepjes

De hondensnoepjes van True Hemp zijn absoluut niet je doorsnee hondensnack voor tijdens het trainen, het spelen of als beloning voor je hond. Deze hondensnoepjes zijn speciaal bedoeld voor oudere honden met kwetsbare gewrichten. Deze hondensnoepjes bevatten namelijk hennep en andere actieve ingrediënten die ondersteuning bieden aan de gewrichten van de hond en ontstekingen tegengaan. Daarnaast zijn deze hondensnoepjes goed voor de tanden en het tandvlees, omdat de hond er uitbundig op kan kauwen. Naast hennep bevatten deze hondensnoepjes ook bestanddelen van de groenlipmossel en kurkumawortel die respectievelijk helpen tegen heup- en gewrichtsproblemen en bescherming bieden tegen ontstekingen. 

VlinderhondjeHondensnoepjes kunnen naast lekker ook gezond zijn voor jouw hond.

Deze lijst van hondensnoepjes zijn met zorg samengesteld door Snuffelbox, maar het is natuurlijk heel goed mogelijk dat de voorkeur van jouw hond niet uitgaat naar een van de ingrediënten in de hondensnoepjes of dat hij allergisch is voor een van de bestanddelen. Kijk daarom altijd goed zelf nog naar de bestanddelen en ingrediënten op de achterzijde van de verpakking van bepaalde hondensnoepjes, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat je bepaalde hondensnoepjes aanschaft zeker wanneer je een hondje hebt met een strikt voedingsdieet. Je kunt er ook voor kiezen om zelf hondensnoepjes te maken, zodat je zeker weet wat er in de hondensnoepjes wordt verwerkt.

Lees meer over zelf hondenvoer maken.

Abonneer je op de Snuffelbox!

Wil je jouw hond heerlijke hondensnoepjes geven? Met de Snuffelbox zorg jij voor een gezonde en blije hond met wisselend hondenspeelgoed en wisselende hondensnoepjes. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig een box te bestellen om jouw viervoeter te verblijden, maar je kunt ook voor langere tijd een abonnement nemen bij Snuffelbox, zodat er maandelijks een box met leuke en lekkere hondenproducten wordt bezorgd. 

De Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Als Snuffelbox abonnee geniet je ook van de volgende voordelen: 

  • Je hebt toegang tot de exclusieve Snuffelclub met unboxing livestreams en hondenwandelingen voor leden. 

  • Je ontvangt altijd korting op elke box + exclusieve ledenkorting voor elk product in onze shop. 

  • Je krijgt elke maand (of elke twee maanden) een nieuwe box automatisch thuisbezorgd.  

Wil je toch liever eenmalig een box? Shop de verschillende boxen in onze shop

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!