10 schattige hondenknuffels die je hond graag wil hebben

Er zijn veel schattige hondenknuffels beschikbaar om je harige vriend een speel- en knuffelmaatje te geven voor het leven. Er zijn verschillende hondenknuffels te koop online en in de dierenwinkel in allerlei vormen en maten en van verschillende materialen, zodat er voor iedere hond wel een knuffel te vinden is. Ben je op zoek naar een pluche knuffel in de vorm van een dier, zoals een konijn, een of alpaca of wil je een knuffel met een pieper of een ander geluidseffect? Snuffelbox heeft 10 schattige hondenknuffels die je hond graag wil hebben op een rij gezet. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

MaltezerEen hondenknuffel kan voor jouw hond een speel- én knuffelmaatje zijn.

10 schattige hondenknuffels die je hond graag wil hebben

Met enige regelmaat hebben we het bij Snuffelbox over de onverwoestbaar hondenspeelgoed, hondenspeelgoed voor in het water en allerlei andere leuke hondenspeeltjes waar onze trouwe viervoeter zichzelf mee kan vermaken, maar nog niet eerder hebben we ons specifiek gericht op hondenknuffels waar onze trouwe viervoeter mee kan spelen en knuffelen en waar hij mee kan slapen om zich veilig en vertrouwd te voelen. Vandaag richt Snuffelbox zich daarom op een top 10 schattige hondenknuffels die je hond graag wil hebben. 

Lees meer over onverwoestbaar hondenspeelgoed

#1 Beeztees Puppy Cosy Doggy

Puppy’s verlangen vaak naar geborgenheid en iets om tegenaan te kruipen, omdat ze hun broertjes, zusjes en hun moeder missen. Vooral in een grote bench is het prettig voor een puppy om ergens tegenaan te liggen en dat als ‘vulmateriaal’ voor de bench kan dienen, zodat deze een stuk minder groot lijkt. De Puppy Cosy Doggy van Beeztees is zo’n schattige hondenknuffel voor jouw puppy die als vulmateriaal en als knuffelmaatje voor jouw pup kan fungeren. Deze hondenknuffel is perfect op jouw hond dat gevoel van veiligheid te geven in de bench. Deze extra lange knuffel kun je tegen de zijkant van de bench leggen, zodat jouw hondje er lekker tegenaan kan kruipen. Deze hondenknuffel van Beeztees is licht grijs van kleur met gele oren, gele pootjes en een geel staartje. De knuffel wordt geleverd in de vorm van een teckel en is daarom lang en redelijk slank van formaat, zodat jouw viervoeter zich helemaal kan opkrullen tegen de knuffel aan.  

Beeztees hondenknuffelDe hondenknuffel van Beeztees vormt voor jouw puppy een zacht kussentje.

#2 Beeztees hondenknuffel Joep

Hondenknuffel Joep van Beeztees is een extra grote hondenknuffel die zelf ook in de vorm van een hond wordt geleverd. Deze schattige hondenknuffel is gemaakt van heerlijk zacht materiaal, zodat jouw hond er heerlijk tegenaan kan liggen in zijn hondenmand of in de bench. De hondenknuffel is niet alleen zacht en groot, maar ook ontzettend schattig vanwege de glimlach op het gezicht van de hondenknuffel en de neus in de vorm van een hartje. Deze hondenknuffel is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je de schattige hondenknuffel kunt kiezen die bij jou en je viervoeter past. 

#3 KONG hondenknuffel kangoeroe 

Ontdek de KONG hondenknuffel kangoeroe die gemaakt is van heerlijk zacht pluche en niet alleen heel fijn is om lekker mee te spelen, maar ook heel goed gebruikt kan worden door jouw hond om mee te nemen naar zijn mand en mee te slapen. Tijdens het spelen zorgen de ingebouwde pieper en de ratel ervoor dat het spel voor jouw viervoeter nog leuker wordt. Deze kangoeroe hondenknuffel heeft een bruine met beige kleur en heeft een buidel aan de voorkant waar zogenaamd een babykangoeroe uitspringt die op de buik van de hondenknuffel is gestikt. De glimlach van op het gezicht van de kangoeroe maakt deze schattige hondenknuffel helemaal af. 

#4 Beeztees puppy bijtring

De Beeztees puppy bijtring is wellicht iets anders dan een doorsnee schattige hondenknuffel, want met deze hondenknuffel kun je jouw puppy niet alleen voorzien van een lief knuffelmaatje in de puppybench of op het hondenkussen, maar ook van een bijtring die de groei en ontwikkeling van de tanden en kaken van jouw kleine viervoeter ondersteunt. Wanneer je puppy begint met het wisselen van zijn tanden, kan de behoefte om te kauwen nog sterker worden, omdat kauwen dan wat verlichting kan bieden. Op dat moment komt de rubberen kauwring goed van pas. Hoewel deze puppy bijtring voornamelijk kauwspeelgoed betreft, maken de kleine konijnenoortjes van deze kauwring voor puppy’s toch nog een schattige hondenknuffel waar jouw hondje op kan kauwen én liefdevol mee in slaap kan vallen. 

Lees meer over de puppybench.

RottweilerEen puppy bijtring is niet alleen een fijn knuffelmaatje, maar ook goed voor het gebit.

#5 Trixie hondenknuffel eend 

De Trixie hondenknuffel eend is een leuke knuffel voor jouw hond met geluidseffecten. Deze knuffel wordt geleverd in de vorm van een eend met een lange nek, waardoor deze knuffel niet alleen fijn is om mee op de bank, in de mand of in de bench te liggen, maar ook leuk is om mee te spelen mede vanwege de leuke geluiden die de hondenknuffel maakt wanneer de hond ermee speelt. De knuffel is gemaakt van pluche, waardoor deze heerlijk zacht is voor jouw viervoeter. De eend is lichtbruin van kleur met een oranjeachtige snavel en poten. De ogen van de hondenknuffel staan grappig, waardoor dit niet alleen een schattige, maar ook een leuke hondenknuffel is. 

#6 BecoPets hondenknuffel octopus

Deze hondenknuffel octopus is een bijzondere knuffel van het merk BecoPets. Het is niet alleen een zeer stevige knuffel die special is ontworpen voor honden die iets ruwer met hun hondenspeelgoed omgaan én het is gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor jouw hond ook nog eens bijdraagt aan het behoud van onze oceanen. Deze Becopets octopusknuffel heeft een luide en bijtbestendige pieper, zodat jouw hond nog lang speelplezier heeft van de knuffel. Met deze octopus hondenknuffel kan jouw hond trek- en worstelspelletjes spelen, maar hij kan er ook liefdevol mee knuffelen tijdens het slapen. 

Lees meer over opbergmand hondenspeelgoed

#7 Trixie hondenknuffel alpaca

Bij Snuffelbox zijn we niet alleen dol op honden, maar ook op andere dieren. Hoe leuk is daarom deze hondenknuffel in de vorm van een alpaca van Trixie? Net als de octopus hondenknuffel is ook deze alpaca hondenknuffel gemaakt van gerecycled materiaal, zodat jouw hond kan spelen met een hondenknuffel van duurzaam materiaal. Met de aanschaf van dit hondenspeeltje draag je natuurlijk niet alleen bij aan het milieu, maar geef je jouw hond ook een leuk en knuffelbaar speeltje. Net als veel andere knuffels uit onze lijst met schattige hondenknuffels is ook deze hondenknuffel gemaakt van pluche, maar het snuitje, de oren en de pootjes zijn gemaakt van een stofje dat aanvoelt als suède. Het speeltje is voorzien van geluid en is daarom perfect om mee te spelen en om mee te knuffelen. 

#8 Beeztees geurlapje konijn

De volgende hondenknuffel in deze lijst is een bijzondere, want dit konijn is niet zomaar een hondenknuffel, maar een heus geurlapje. Dit Beeztees konijnen geurlapje is speciaal ontworpen om de nestgeur van jouw puppy op te vangen. Het idee is om deze zachte geurlap in het nest van jouw kleine viervoeter te leggen wanneer je voor de eerste of tweede keer komt kijken bij het nestje. De geurlap zal de nestgeur absorberen, zodat je puppy de vertrouwde geur van het nest ook mee naar huis kan nemen. Dit kan jouw puppy helpen om zich op zijn gemakt te voelen en te ontspannen tijdens het slapen en het spelen. Het geurlapje heeft de vorm van een wit konijntje dat heel goed gebruikt kan worden als knuffeltje. 

Beeztees geurlapjeHet konijnen geurlapje van Beeztees is vertrouwd door de nestgeur die de puppy meeneemt.

#9 Trixie hondenknuffel konijn

Van het ene konijntje gaan we naar het andere konijntje. Deze hondenknuffel in de vorm van een konijn van het merk Trixie is bijzonder schattig door het zachte vachtje en de lange oren. Jouw hond zal niet alleen heerlijk kunnen knuffelen met deze hondenknuffel, maar ook ontzettend fijn kunnen spelen. De knuffel is gemaakt van zacht materiaal en bevat een geluidselement, zodat jouw hond verzekerd is van urenlang speel- en knuffelplezier. 

#10 Jack and Vanilla hondenknuffel chinchilla 

Last but not least, is deze chinchilla hondenknuffel van Jack and Vanilla. De chinchilla kijkt ietwat sip, dus het is de schone taak van jouw kleine viervoeter om de grijze hondenknuffel op te vrolijke. Met de aanschaf van deze chinchilla kan jouw trouwe viervoeter niet alleen leuk spelen en heerlijk slapen, maar draagt hij ook zijn steentje bij aan het milieu. De hondenknuffel bevat een pieper die ook gemaakt is van gerecycled materiaal en crinkle papier voor extra speelplezier. 

Abonneer je op de Snuffelbox!

Wil je iedere maand een schattige hondenknuffel voor jouw viervoeter ontvangen? Schrijf jouw hond dan nu in voor de Snuffelbox en ontvang iedere maand de lekkerste knabbels en de leukste speeltjes bij jou thuis. Wanneer je je nu inschrijft, ontvang je een extra speeltje in jouw eerste box. 

De Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Als Snuffelbox abonnee geniet je ook van de volgende voordelen: 

  • Je hebt toegang tot de exclusieve Snuffelclub met unboxing livestreams en hondenwandelingen voor leden. 

  • Je ontvangt altijd korting op elke box + exclusieve ledenkorting voor elk product in onze shop. 

  • Je krijgt elke maand (of elke twee maanden) een nieuwe box automatisch thuisbezorgd.  

Wil je toch liever eenmalig een box? Shop de verschillende boxen in onze shop.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!