Top 5 hondencadeautjes met naam

Je hond is echt je maatje en is altijd vrolijk, vooral als je thuiskomt. Hij brengt de hele dag aan je voeten door en je bent natuurlijk heel blij jouw viervoeter. Een hondencadeautje met naam is ideaal om iets speciaals voor je trouwe viervoeter te kopen. Overweeg een gepersonaliseerde halsband, voerbak of een zachte hondenmand om op te liggen. Het ziet er leuk uit, het maakt je blij en het is ook nog eens handig. Bekijk de top 5 van leukste hondencadeautjes met naam die Snuffelbox voor je heeft opgesteld. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Hondencadeautjes met naam om te geven en te krijgen

Hondencadeautjes met naam zijn erg leuk om te geven, maar natuurlijk ook om te ontvangen. Krijgt jouw beste vriend of vriendin binnenkort en nieuwe pup of adoptiehond? Of zijn je collega en kwispelende metgezel onafscheidelijk? Verhuist je vriendin met haar hond? Gaat je zus samenwonen en krijgt ze er een viervoeter bij?

Bij al deze gelegenheden is het erg leuk als je wat extra aandacht besteedt aan een hondencadeau. Om je te helpen kiezen heeft Snuffelbox een aantal prachtig cadeaus voor hond en baas op een rij gezet om zelf te personaliseren. Aangezien je een hondencadeau persoonlijk maakt met een eigen gekozen afbeelding, foto of tekst heb je een cadeau in handen waar je iemand echt mee verrast. Daarom zijn onderstaande 5 cadeautjes met naam ontzettend origineel om te geven en te krijgen. 

Een hondencadeau met naam is een leuk gepersonaliseerd cadeau.

#1 - Hondenhalsband met naam

Je hond is de ster van het park met zijn hondenhalsband met naam. Kies een halsband met kunststof of metalen gesp en bevestigingsclip, waardoor deze zowel functioneel als modieus is. Bedruk de hondennaam op de hondenhalsband en maak deze net zo uniek als je viervoeter. Een bedrukte halsband met naam is meestal gemaakt van hoogwaardig polyester wat prettig aanvoelt en comfortabel is om te dragen. 

Hond Roman draagt zijn hondenhalsband met naam met trots.

#2 - Hondenbak met naam

Een hondenbak met naam is ideaal voor de verwelkoming van een nieuwe hond. Of zodra de pup opgegroeid is naar een volwassen hond, dan is het tijd voor een nieuwe hondenvoerbak met naam. Een hondenbak personaliseren voegt net dat extra’s toe wat je zoekt in een leuk hondencadeau. En natuurlijk is het ook een prachtig cadeau voor je eigen hond. Geef je viervoeter een gepersonaliseerde hondenvoerbak voor Dierendag of als verjaardagscadeau. Kies voor een roestvrijstalen hondenvoerbak die van uitzonderlijke kwaliteit is. Het materiaal is volkomen smaakloos en de voerbak blijft perfect op zijn plaats staan dankzij de handige antislipring. Ook leuk is een hondenbak van hout met voeder- en waterbak in één.

Benieuwd naar andere water- en voerbakken. Snuffelbox heeft al eerder verschillende voerbakken voor je op een rij gezet.

Deze schat heeft zijn voerbak met zijn mand verward.

#3 - Naamplaatje voor honden

Aanvullend op de halsband met naam kan je er ook nog een hondennaamplaatje aan toevoegen. Dit is vaak een rond metalen naamplaatje waar je op de voor- en achterkant iets kan laten bedrukken of graveren. Leef je uit in het ontwerp en maak een uniek hondencadeau. Handig is om op het naamplaatje de contactgegevens te vermelden en natuurlijk de naam van de hond. Mocht je trouwe viervoeter de benen nemen of ontsnappen vanwege een angstreactie (bijvoorbeeld op vuurwerk of harde knallen), dan kan de vinder snel contact met je opnemen. Wanneer je hond graag alleen op avontuur gaat, zul je ook geen slapeloze nachten meer hebben. 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hondenhalsband met hondenpenning.

Deze hond heeft duidelijk een naam die begint met de letter 'B'.

#4 - Gepersonaliseerde hondenmand

We hebben allemaal gehoord hoe heilzaam een goede nachtrust is. Dit geldt natuurlijk ook voor je hond. Laat hem tot rust komen in zijn eigen unieke hondenmand met naam. Slapen is een van de favoriete hobby's van je hond, naast spelen, eten, wandelen en knuffelen. Een gepersonaliseerd hondenbed biedt ook bescherming tegen de kille grond. Ook creëert een eigen mand een veilige plek voor je puppy, waar hij alle nieuwe indrukken rustig kan verwerken. Met een aantrekkelijke hondenmand zal je hond geen probleem hebben om even een dutje te doen en lekker weg te dromen. En daarom staat deze ook in Snuffelbox' hondencadeautjes met naam. 

Wil je liever een hondenmand op pootjes, kijk dan eens hier.

Heb ik geen prachtige gepersonaliseerde hondenmand?

#5 - Hondenrollijn met naam

Wandelen met je hond is niet alleen erg leuk en gezond, maar is ook een geweldige manier om wat tijd samen door te brengen. Zodra je de hondenriem pakt, staat je trouwe viervoeter al te kwispelen om met je naar buiten te gaan en dat is niet zo vreemd, want een rollijn met naam is een echte blikvanger. Op het omhulsel van de flexilijn kan je namelijk de naam van je hond laten bedrukken. Met een gepersonaliseerde hondenrollijn maak je ook buiten indruk. Zet je favoriete foto, naam of contactgegevens voor noodgevallen van je huisdier op het handvat. Als je beste vriend te enthousiast wordt, kun je snel de controle terugwinnen door de stopknop van het handvat in te drukken. 

Hoe leuk is deze hondenriem?

Gepersonaliseerd cadeau voor hond en baas

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke hondencadeautjes met naam, waardoor Snuffelbox wel een top 100 kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde jaarkalender, een fotolijst, koffiemok, wijnglazen, sleutelhanger en theedoeken. Een schort voor in de keuken, een placemat voor onder de hondenvoerbak, koekjestrommel of hondendeken met naam. Eén ding is zeker, een hondencadeau geven of krijgen is altijd leuk. Geef daarbij een Snuffelbox cadeau, welke gevuld is met twee heerlijke hondensnacks, één kauwkluif en twee speeltjes. Het feest kan niet meer stuk. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!