Valentijnsdag met hond | lekkerste snacks en leukste knuffels

Heb je een relatie, ben je single of is het ingewikkeld? Voor welke optie je ook kiest, dit jaar wordt jouw Valentijnsdag onvergetelijk, want bij Snuffelbox staat Valentijnsdag met je hond centraal dit jaar. Jouw hond is trouw, blijft onvoorwaardelijk aan je zijde staan en geeft jou de aandacht die je verdient. Om jouw hond in het zonnetje te zetten heeft Snuffelbox een lijst gemaakt met de lekkerste snacks en de leukste knuffels. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Witte huskyHonden maken net als mensen het hormoon oxytocine aan.

Kunnen honden verliefd worden?

Valentijnsdag draait in de hedendaagse tijd voornamelijk om het uiten van affectie aan een (geheime) liefde. In principe kun je deze liefde ook tonen aan ouders, vrienden, vriendinnen, andere gezinsleden en zelfs aan dieren. Bij Snuffelbox uiten we dagelijks onze liefde voor de hond. Het is interessant om na te gaan of onze trouwe viervoeter zelf ook liefde of verliefdheid kan voelen. Kunnen honden verliefd worden? Het antwoord moeten we je helaas schuldig blijven, want het is niet duidelijk of honden verliefd kunnen worden. Hier is wetenschappelijk namelijk nog geen eenduidig antwoord op te geven. Het is echter wel zo dat honden, net als mensen, het hormoon oxytocine aanmaken. Oxytocine speelt een belangrijke rol bij gevoelens van liefde en plezier. Dit hormoon is belangrijk bij vriendschappen, liefdesrelaties, de binding tussen moeder en kind en bij de seksualiteit. Of je bij honden kunt spreken van verliefdheid zoals wij dat kennen, is dus niet duidelijk, maar het is wel duidelijk dat ze een bepaalde liefde kunnen voelen voor ons als baasjes en voor andere dieren. 

Wat kan ik voor mijn hond doen op Valentijnsdag?

Er zijn verschillende dingen die je voor je hond kunt doen op Valentijnsdag. Als we eerlijk zijn, is jouw hond met alle aandacht die hij van zijn baasje krijgt natuurlijk bijzonder tevreden, maar wij mensen vinden het natuurlijk leuk om van onze Valentijnsdag met hond een leuke en gedenkwaardige dag te maken. Er zijn verschillende activiteiten die je met jouw hond op Valentijnsdag kunt ondernemen. Snuffelbox zet een aantal activiteiten voor jullie op een rijtje. 

Hond met kindEr zijn verschillende activiteiten op Valentijnsdag met hond die je kunt ondernemen.

Snuffelwandeling

Een snuffelwandeling is een ontzettend leuke activiteit om te doen tijdens Valentijnsdag met hond. Bij een snuffelwandeling krijgt jouw hond min of meer de touwtjes in handen. Tijdens de aangelijnde snuffelwandeling bepaalt jouw hond in principe de route die jullie volgen en op welk tempo jullie deze route volgen. Dit kan voor je hond een ontzettend leuke verandering betekenen in jullie wandelroutine. 

Hondenverzorging 

Niet iedere hond is enthousiast over water en het kammen van zijn vacht, maar veel honden vinden het heerlijk wanneer hun vacht wordt verzorgd. Geef jouw hond een goede hondenverzorging en maak er een heuse spadag van op jouw Valentijnsdag met hond. Je kunt jouw hond een heerlijk bad geven, de nagels knippen, de vacht kammen en de tanden van jouw hond poetsen. 

Lees meer over hondenverzorging.

Hondensport

Doe een hondensport met jouw hond, zoals agility. Bij agility zet je een parcours uit voor jouw hond met verschillende obstakels en eventueel een tunnel waar jouw hond doorheen kan rennen. Agility is niet alleen ontzettend leuk, maar het leert jouw hond ook behendiger te zijn en je zorgt ervoor dat hij goed in beweging en actief blijft. 

Lees meer over de hondensport agility.

Hondenspeeltuin

Hebben jullie in de tuin geen ruimte voor verschillende obstakels en tunnels voor een parcours, dan is het wellicht leuk om samen met jouw hond een hondenspeeltuin te bezoeken op Valentijnsdag met hond. Een hondenspeeltuin biedt jouw hond de kans om samen met andere viervoeters te spelen en lekker te rennen. Een hondenspeeltuin beschikt vaak ook over verschillende speeltoestellen en zodra het warmer wordt, staat er soms zelfs een badje buiten met water. 

Lees meer over de hondenspeeltuin

Hondenfilms

Om de avond af te sluiten, kunnen jullie heerlijk op de bank naar een hondenfilm kijken. Het leukste is natuurlijk om te kiezen voor een film met een hond in de hoofdrol. Er zijn verschillende films gemaakt die onze viervoeter in het middelpunt van de belangstelling laten stralen. Dat vinden wij niet vreemd, want honden kunnen echte helden zijn. Eerder hebben we een top 10 samengesteld van hondenfilms die uitstekend te kijken zijn tijdens de feestdagen. 

Lees meer over hondenfilms voor de feestdagen

Snuffelwandeling met hondMet jouw hond een snuffelwandeling maken zorgt ervoor dat jouw hond nieuwe dingen kan ontdekken.

Top 7 lekkerste snacks en leukste knuffels 

Valentijnsdag met hond is natuurlijk niet compleet zonder jouw hond een cadeautje te geven om te tonen hoeveel je van hem houdt en wat hij voor je betekent. Om je te helpen met het uitkiezen van een uitstekend cadeau voor Valentijnsdag met hond heeft Snuffelbox deze top 7 lekkerste snacks en leukste knuffels voor je opgesteld. 

Valentijnsbox

Wil je jouw hond flink verwennen met Valentijnsdag met hond, dan is de Valentijnsbox van Snuffelbox een uitstekend cadeau om jouw hond te geven. In de Valentijnsbox zitten minstens tien producten van hoogwaardige kwaliteit voor jouw hond. In deze Valentijnsbox voor honden vind je onder andere een piepspeeltje in de vorm van een rode roos en heerlijke snacks voor jouw hond die met liefde zijn gemaakt. Iedere Valentijnsbox is uniek, net als jouw hond, dus de producten in de box kunnen afwijken van de foto. Wij maken namelijk Valentijnsboxen voor honden van verschillende groottes. 

Hondensnoepjes Valentijn

Is jouw hond een echte lekkerbek? Met de Valentijnssnoepjes van Denzel’s kun je hem eens goed verwennen. Deze Valentijnssnoepjes bestaan onder andere uit vers rundvlees en vers bereide framboos en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Jouw hond voelt zich geliefd en verwend met deze heerlijke hondensnoepjes in de vorm van een hartje. Denzel’s is niet alleen lief voor jouw hond, maar ook voor het milieu, want deze Valentijnssnoepjes worden geleverd in een plasticvrije verpakking. 

Hondenknuffel liefdesrups

Met de liefdesrups van ZippyPaws maak je jouw hond bijzonder blij. Deze liefdesrups bevat maar liefst zes verschillende piepers en is 76 centimeter lang. Met deze rups is jouw Valentijnsdag met hond bij voorbaat al geslaagd, want de hondenknuffel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit met de roze en rode kleuren en hartjes oren. 

Hond met roosEen hond zal je na het krijgen van een cadeautje of snack op Valentijnsdag bijzonder dankbaar zijn.

Hondensnack in hartvorm

De liefde van onze hond gaat door de maag en dat zal snel genoeg blijken wanneer je jouw hond deze hondensnack geeft in de vorm van een hart. Deze hondensnack van Trixie heeft de vorm van een hart met een binnenkant van runderhuid. Het hart wordt omsloten door een jasje van kippenvlees. Door de dikke huid van deze hondensnack is jouw hond verzekerd van langdurig kauwplezier tijdens het kijken van een hondenfilm op Valentijnsdag met hond. 

Hondenspeeltje Aiming for you

Cupido schiet met zijn liefdespijl om ons verliefd te maken. Voor honden is het cupidog die verantwoordelijk is voor de liefde die onze honden voelen. Snuffelbox heeft een liefdespijl van Snuffelbox op jouw hond afgestuurd. Dit leuke Valentijnsspeeltje is stevig en een leuke afwisseling voor het ‘gewone’ trektouw dat jullie mogelijk in huis hebben. Deze liefdespijl bevat een rood hartje met glitters, stevig touw en een uiteinde met gekleurde streepjes. Jouw hond zal veel speelplezier hebben met dit hondenspeeltje.

Hondenoutfit

Wellicht heb je niet zoveel met Valentijnsdag, maar heb je een partner die het wel ontzettend waardeert als hij of zij wordt ‘gezien’ met Valentijnsdag. Je kunt jouw hond deze schattige Valentijnsbandana van Wilgenhart omdoen om jouw partner te verrassen en jouw hond er op zijn best uit te laten zien, zodat andere honden precies weten hoe liefdevol jullie relatie is. 

Interactief hondenspeelgoed

Dit interactieve hondenspeelgoed van Zippy Burrow bestaat uit een 3D-hart met drie verschillende liefdesbeertjes die je kunt verstoppen in het hart. Dit interactieve speelgoedhart is ook leuk om te gebruiken voor het verstoppen van hondensnoepjes en -snacks. Het zoeken van speelgoed en hondensnoepjes bevordert de mentale stimulatie van jouw hond om hem actief te houden. 

Hondenknuffel in pizzavorm

Deze hondenknuffel in pizzavorm van Fringe Studio bevat een Italiaanse pizzadoos met de tekst ‘You’ve got a pizza my heart’. In de pizzadoos vindt jouw hond twee helften van een pizza in de vorm van een hart met een luide pieper. Deze hondenknuffel in pizzavorm maakt jouw hond dol van plezier. 

Cadeautjes en snacks zijn heerlijk voor een hond, maar liefde van zijn baasjes is onbetaalbaar.

Abonneer je op de Snuffelbox!

Ben je nog geen Snuffelbox abonnee? Schrijf jouw hond dan nu in voor de Snuffelbox en ontvang iedere maand de lekkerste knabbels en de leukste speeltjes bij jou thuis. Wanneer je je nu inschrijft, ontvang je een extra speeltje in jouw eerste box. Jouw hond zal je eeuwig dankbaar zijn. 

De Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Als Snuffelbox abonnee geniet je ook van de volgende voordelen: 

  • Je hebt toegang tot de exclusieve Snuffelclub met unboxing livestreams en hondenwandelingen voor leden. 

  • Je ontvangt altijd korting op elke box + exclusieve ledenkorting voor elk product in onze shop. 

  • Je krijgt elke maand (of elke twee maanden) een nieuwe box automatisch thuisbezorgd.  

Wil je toch liever eenmalig een box? Shop de verschillende boxen in onze shop.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!